Запрошення прийняти участь у виїзному розширеному засіданні Національної Екологічної Ради України, яке пройде спільно з громадськими радами Держекоінспекції та Держрибагентства

.

Запрошуємо Вас 22.04.2015 року в Міжнародний День Землі, в 11-00, прийняти участь у виїзному розширеному засіданні Національної Екологічної Ради України, яке пройде спільно з громадськими радами Держекоінспекції та Держрибагентства на тему "Стан водних ресурсів країни ".

Запрошені: депутати Верхової Ради України, депутати Київради, вчені Національної Академії Наук України, КП "Плесо".

Дане засідання відкриється зарибненням столичного озера Берізка (Гідропарк, Київ), яке пройде в рамках Програми «За відновлення Київських водойм». Діти переселенці з зони АТО випустять більш ніж 2 000 штук молоді різних видів риби.

Дуже символічно, що діти з непростою долею простягнули руки допомоги столичним водоймам, яким вона життєво необхідна. Під час зариблення озера «Берізка» іхтіологи Київрибохорони та співробітники Держекоінспекції проведуть «Зелений урок», під час якого познайомлять дітей з різноманітністю вітчизняного водного живого світу. Закличуть к любові до природи свого краю, і дбайливому цивілізованому відношенню до наших водойм. Захід планується провести для дітей переселенців з Донецької та Луганської областей, над якими шефство взяла Українська православна церква Київського патріархату. Фізичний біль можна подолати, він тимчасовий, а ось душевні травми залишають рубець на все життя. Саме завдяки такому заходу діти відчують чудодійну лікувальну силу природи, яка їм так необхідна зараз. Діти зможуть загадати свої найзаповітніші бажання випускаючи у водойму «золоту рибку». І так хочеться вірити, що сотвориться диво і здійсняться всі їхні побажання.

Збір учасників заходу: В 10-30 м.Київ, ст. Метро «Гідропарк» біля диско кафе «Гідрозона».

Довідки за тел. (067) 140 - 01- 24 - Олександр