Шановний Олександре Михайловичу!

.

Прийміть щиросердечні вітання з нагоди знаменного ювілею — 60-річчя від дня Вашого народження!

Ваша трудова діяльність розпочалась багато років з роботи в Інституті, а постійна праця над собою, своїм професійним самовдосконаленням зробили з Вас фахівця з енциклопедичними знаннями в галузі рибництва та іхтіології, завдяки чому ми отримали знаного не лише в Україні, а і за її межами науковця. Науковий та професійний успіх, беззаперечний авторитет і повага серед колег характеризують Вас як справжнього відомого фахівця, що підтверджено багатьма нагородами, почесними званнями та повагою серед колег та рідних.

Дозвольте висловити нам слова щирої шани і подяки за відповідальне ставлення до роботи, вагомий вклад у розвиток рибної галузі України, неоціненний внесок у справу виховання молодих кадрів. Ви є прикладом невгамовної праці, людської скромності та гідності, тому нехай Ваші професійні знання, досвід, фаховість і надалі ведуть до нових злетів та перемог, хай не мине джерело натхнення і наснаги в наступні роки. Нехай в усіх починаннях Вас супроводжує підтримка та розуміння колег і однодумців, успішною буде Ваша праця на благо України.

Всі знають Вас як люблячого та турботливого чоловіка, батька та сина, що є гідним прикладом для наслідування, а вроджена шляхетність та вихованість притаманні Вам як істинному інтелігенту та ерудиту, Ви гідні того, щоб Вас вважали за взірець людини, громадянина та вченого.

У цей урочистий день бажаємо Вам і надалі, щоб Ваш шлях був щедрий добром, багатий успіхами і захоплюючими планами, а Ваша сила, життєва енергія, творча наснага будуть гарантом їх успішного виконання!

Спинити час ніхто не в змозі
І грає ліс, і квітне сад
На Вашім сонячнім порозі
З’явилось мудрих 60.
Ваш ювілей – поважна дата
Про це нагадувать не слід,
А краще щиро побажати
Здоров’я, щастя й довгих літ.
Щоб завжди Ви жили у мирі
В колі рідної сім’ї,
Хай пісні лиш веселі й щирі
Вам співають солов’ї!

З повагою і вдячністю за багаторічну працю, за дорученням колективу
Інституту рибного господарства НААН, директор І. Грициняк