Всеукраїнський день бібліотек

.

30 вересня в Інституті рибного господарства НААН проведено розширене засідання Вченої ради з нагоди святкування Всеукраїнського дня бібліотек. У засіданні ради взяв участь член-кореспондент НААН, директор Національної наукової сільськогосподарської бібліотеки НААН Вергунов Віктор Анатолійович, який привітав працівників наукової бібліотеки Інституту з їх професійним святом

та вручив іменні Подяки Міністра аграрної політики та продовольства України Присяжнюка Миколи Володимировича.

З вітальним словом звернувся академік НААН, директор Інституту Грициняк Ігор Іванович. На завершення відбулося привітання Думік Ольги Михайлівни з нагоди 60-річчя її професійної діяльності та нагородження Відзнакою Академії аграрних наук України.

Думік Ольга Михайлівна присвятила бібліотечній справі 60 років, з них 42 роки вона працює в бібліотеці Інституту рибного господарства. Ольга Михайлівна – висококваліфікований спеціаліст з бібліотечної справи, вільно орієнтується у сучасному інформаційному просторі, самостійно вирішує багатогранні проблеми діяльності наукової бібліотеки. За її безпосередньої участі здійснюється інформаційно-бібліографічний і бібліотечний супровід наукових досліджень Інституту. Її значний професійний практичний досвід та обізнаність із галузевими проблемами, ерудованість, освіченість дозволяють Ользі Михайлівні бути надійним помічником науковців та аспірантів Інституту у проведенні наукових досліджень. Завдяки її наполегливості та працездатності бібліотека Інституту посідає гідне місце серед сільськогосподарських бібліотек України.

biblio-

dumik150

biblio zal150