Бузевича Ігоря Юрійовича шляхом таємного голосування було обрано членом-кореспондентом НААН

.

28 квітня 2023 р. відбулись загальні збори Національної академії аграрних наук України. Подія була проведена у стінах славнозвісного закладу – Національному університеті біоресурсів та природокористування України, який вже багато десятиріч готує фахівців для аграрної галузі.

01

02

 

03

Делегати загальних зборів заслухали звіт президента НААН Ярослава Михайловича Гадзала про підсумки діяльності Академії за 2022 рік та основні завдання на перспективу. Перший віце-президент Академії Михайло Васильович Гладій доповів про фінансове забезпечення та використання коштів системою НААН у звітному році.

04

05

Також відбулись вибори дійсних членів (академіків) та член-кореспондентів. Академіком-секретарем Відділення зоотехнії було затверджено Ібатулліна Ільдуса Ібатулловича.

06

07

08

Завідувача відділу дослідження біоресурсів водосховищ верхнього, середнього та нижнього Дніпра Інституту рибного господарства НААН, доктора біологічних наук Бузевича Ігоря Юрійовича шляхом таємного голосування було обрано членом-кореспондентом НААН. Колектив Інституту вітає Ігоря Юрійовича з заслуженим почесним званням, бажає не зупинятись на досягнутому, а впевнено крокувати вгору до наступних наукових визнань, гордо представляти інтереси нашої установи.

00