RI-LINKS2UA організував Літню школу для молодих науковців

.

З 25 по 28 вересня 2017 року проект RI-LINKS2UA організував Літню школу для молодих науковців з підготовки пропозицій для "Горизонт 2020" та RRI (Responsible Research and Innovation).

Літня школа була підготовлена фахівцями з України, Австрії, Естонії та Польщі. Було отримано майже 200 заявок, і тільки 27 молодих українських дослідників були запрошені для участі у Літній школі. Усі учасники отримали сертифікати.

Літня школа RI-LINKS2UA представила учасників програми «Горизонт 2020», основи написання пропозицій, пошук партнерів і викликів, юридичні та фінансові питання, а також відповідальний підхід до досліджень та інновацій.

Тренінг проводився на основні інформаційних сесій та паралельно в робочих групах. Робочі групи зосередили увагу на конкретних темах, що стосуються пріоритетів STI в Україні:

Група 1 "Ресурсні матеріали"
Група 2 "Біотехнологія"
Група 3 "Транспорт"
Група 4 "Наука для суспільства"

В роботі літньої школи взяв участь завідувач лабораторії біотехнологій в рибництві Інституту рибного господарства - Рудь Юрій Петрович. Слід зазначити, що ІРГ був єдиним представником мережі науково-дослідних інститутів НААН.

grupa

dom1 300

dom2 300

dom3 300

2020