Відрядження директора Інституту рибного господарства НААН України Грициняка І.І. до Інституту зоотехніки (Краків, Польща) з 26.05.15 по 29.05.15

.

Візит відбувся на запрошення польської сторони з метою продовження взаємовигідного науково-технічного співробітництва та узгодження планів спільної діяльності на 2015 рік та участі в урочистому засіданні Ради наукової, що присвячена 65-річчю заснування Інституту зоотехніки.

Під час короткотермінового відрядження проведено ряд зустрічей з адміністрацією та провідними науковцями Інституту зоотехніки. Особливу увагу було присвячено вивченню матеріально-технічної бази Інституту зоотехніки, зокрема, лабораторії генетичних досліджень, екології та біотехнології, а також пошуку можливостей для продовження спільної співпраці та фінансування наукової діяльності.

Директором Інституту рибного господарства НААН України та польськими колегами з Інституту зоотехніки обговорено та узгоджено план стажування 3-х українських фахівців у вересні - жовтні 2015 р. за рахунок польської сторони.