Круглий стіл на тему «Екологічні та правові аспекти підриву росіянами Каховської ГЕС»

 1 223 червня 2023 року відбувся Круглий стіл на тему «Екологічні та правові аспекти підриву росіянами Каховської ГЕС», організований VSI Mokslininkij Sajungos Institutas у партнерстві з Mokslininku Lietuvos Sajunga (українська група), в якому взяли участь науковці та освітяни.

Дослідні роботи лабораторії кормів і годівлі риб

Співробітниками лабораторії кормів і годівлі риб Інституту рибного господарства НААН здійснюється виробнича перевірка результатів досліджень, відповідно до завдань науково-дослідної роботи лабораторії на 2021–2023 рр за темою: «Розроблення системи годівлі риб кормами поліпшених рецептур в умовах маловитратних технологій ставової аквакультури України».

Колектив Інституту рибного господарства НААН щиросердечно вітає Наталію Миколаївну МАТВІЄНКО з обранням до Спілки литовських вчених!

Ваше обрання до Спілки литовських вчених є підтвердженням ваших зусиль у розвитку науки та внеску у наукове співтовариство. Ви стали частиною обраної групи видатних учених, які працюють над просуванням наукових знань і вирішенням важливих проблем.

Експериментальні дослідження аспірантів Інституту рибного господарства НААН

Співробітники лабораторії кормів і годівлі риб здійснили науковий супровід дослідження аспіранта першого року навчання Інституту рибного господарства НААН Гончарова Андрія Олександровича за темою: «Продуктивна та метаболічна дія концентратів рослинного білка на організм плідників коропа».

Досвід участі у Весняній школі молодого науковця 3.0

…….Хочу поділитися цікавим досвідом участь у Весняній школі молодого науковця 3.0, організованій Радою молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України. Головною метою діяльності Школи було надання консультативної допомоги вченим, підвищення якості наукових досліджень, професійне зростання та ефективна підготовка конкурентоспроможного вченого в сучасних умовах України. Школа проходила з 22 травня по 2 червня. Всі учасники були задіяні у різноманітних заходах, що сприяли підвищенню рівня знань та співпраці.